Werkwijze

“Wanneer u eenmaal het besluit heeft genomen om een nieuwe badkamer aan te schaffen of uw huidige badkamer te verbouwen en op zoek bent naar een unieke, persoonlijke oplossing, bent u bij Mano Badkamerdesign aan het juiste adres.”

Wat kunt u van ons verwachten
Wij komen langs om de betreffende ruimte te bekijken. Luisteren wat uw wensen en ideeën zijn. Aan de hand hiervan wordt er een badkamerontwerp op maat  gemaakt.  U zult ervan verstelt staan hoe zich een ontwerp ontwikkeld. Tijdens het gesprek maken wij een 3D tekening.

Sanitair
U ontvangt een sanitair begroting wat is afgestemd op uw wensen en past bij uw budget. Omdat wij zelf geen grote en dure showroom hebben maar rechtstreeks kopen bij leveranciers zullen onze prijzen zeer scherp en concurrerend zijn. Doordat wij onafhankelijk zijn kijken wij welk product het beste aansluit bij uw wensen.

Kwaliteit
Mano Badkamerdesign kan ook de materialen leveren en als u dat wenst het hele bouwproces in gang zetten en begeleiden tot de oplevering van uw badkamer. Indien uzelf gaat verbouwen leveren wij een montageboek aan waar alle gewenste maatvoering opstaat. Mano adviseert, besteld, controleert, en levert sanitair.

Installatie
Mano is geen installatiebedrijf maar kan u wel helpen en begeleiden bij verbouw door uzelf of een bedrijf waar wij nauw mee samenwerken. Hierdoor wordt uw droombadkamer geheel volgens de besproken lijnen gerealiseerd.

Voor wie
Mano Badkamerdesign is een bedrijf die werkt voor:

Installatiebedrijven - Particulieren - Woningbouwverenigingen - Gemeenten - Bedrijven - Instellingen – Aannemers - Bouwbedrijven