Wellness

Een ruimte waarin u zich even kunt onttrekken aan de drukte van alledag en kunt overgeven aan weldadige warmte en verkwikkende watermassages

Baden en whirlpools
Met baden & whirlpools laten we de helende en ontspannende werking van water dichterbij de mens komen. Water reinigt het lichaam en ‘draagt’ het. In een whirlpool ontplooit het zijn hele kracht: het verwent, ontspant en stimuleert. Het heeft een positieve uitwerking op het geestelijke welbevinden van de mens. Met een combinatie van lucht- en waterjets in vele uitvoeringen en met de modernste systeemtechniek wordt uw bad een whirlpool voor de perfecte wellness. Dit maakt het baden tot een ervaring die uw zintuigen nog meer verwent. Er zijn vele verschillende modellen in design en diepte, voor elke stijl (badkamer) een passend model.

Stoombad
Het nemen van een stoombad versterkt uw immuunsysteem, houdt het lichaam gezond en reguleert de natuurlijke vochtbalans van de huid. Daarnaast leiden de helende effecten van water en het samenspel van stoom, licht, aroma en geluid leiden tot maximale ontspanning en vitalisering. Ontdek de sensuele ervaringen die onze stoomcabines bieden en geniet elke dag opnieuw van de ontspanning

Ervaring
U heeft vast het wellness gevoel al eens ervaren in een kuuroord, sauna, of hotel. Dan is dit waarschijnlijk in een whirlpool of stoomcabine van Cleopatra geweest.

Cleopatra is namelijk een van de grootste en belangrijkste fabrikanten van deze wellness producten. In samenwerking met Hansgrohe en Axor zorgen zij ervoor dat u ook thuis in de badkamer met de mooiste producten van het ultieme wellness gevoel kunt genieten.

In de ruim 35 jaar dat Cleopatra bestaat, is het bedrijf uitgegroeid tot de toonaangevende speler op het gebied van wellness. Wat te denken van projecten als het Burj Al Arab hotel te Dubai, het enige 7-sterren hotel ter wereld, waar in de relaxruimte de producten van Cleopatra zijn toegepast. Of dichter bij huis de Amsterdam Arena, waar de spelers van Ajax regelmatig plaatsnemen in het spelersbad van Cleopatra en het weldadige gevoel van een Cleopatra whirlpool ervaren.

Mano Badkamerdesign is leverancier van diversen topmerken die vaak een breed assortiment aanbieden. Laat u adviseren over de juiste keuze van uw douchepaneel, stoomdouche, whirlpool of welverdiende stoom.