Badmeubels

Aanschaf badkamermeubel
Ga je nieuwe badkamermeubels aanschaffen? Dan is de keuze werkelijk enorm! Maar Mano helpt je bij het maken van de juiste keuze. Immers kan een verkeerde keuze aan badkamermeubels de hele sfeer en stijl van je badkamer ruïneren.

Prijs en kwaliteit
Heb je al wat leuks op het oog? Dan is het zeer belangrijk dat je op de prijs-kwaliteitverhouding let. Van wat voor materiaal zijn de badkamermeubels gemaakt? Wat is de levensduur van een meubel?
Let er op dat niet alleen de aanschafprijs van belang is maar ook de after-sales. Is er een servicedienst, zijn er losse onderdelen van verkrijgbaar. Maar ook heel simpel is het meubel verstelbaar. De goedkopere meubelen zijn vaak niet of minimaal verstelbaar bij plaatsing. Dit is echter wel een vereiste als je het meubel waterpas en goed afgesteld wilt hebben.

Eyecatcher of functioneel
Komt het wastafelmeubel prominent in de badkamer te hangen of heb je een badkamer en suite. Dan kun je kiezen voor een eyecatcher. Denk hierbij aan het gebruik van andere materialen zoals composiet, hierdoor krijgt het direct een exclusieve uitstraling. Is het echter een praktische oplossing bekijk dan hoe je zo veel mogelijk berg ruimte kunt creëren. Kies je voor een breder meubel voor grotere laden of juist een compacter meubel waar je een hoge kast langs kunt plaatsen…