Baden

Welk lig- of zitbad kies je uit tal van vormen en materialen?

De keuze in lig- en zitbaden is ontelbaar groot. Er zijn zoveel vormen en materialen waaruit je kan kiezen dat je door het bos de bomen soms niet meer ziet. Wij helpen je op weg bij je zoektocht naar het perfecte bad.

Baden met een ergonomische vorm
Bij moderne ligbaden kan je vaak kiezen voor ergonomische vormen. Zo zijn er ergonomische baden met een gewelfde rugsteun, een hoofdsteun, handgrepen en/of armsteunen. Ook een verhoogd zitje behoort tot de mogelijkheden als je je gemakkelijker en beter wil wassen in een bad. Zelfs voetsteunen behoren tot de opties, zodat je niet onderuit kan glijden.

Baden in diverse materialen
Baden zijn bovendien verkrijgbaar in verschillende materialen:

  • Geëmailleerd plaatstaal
  • Kunststof Acryl
  • Kunststof Quaryl

De matriaalkeuze is ook van belang bij de uitstraling van de badkamer. Zo zijn bijvoorbeeld quaryl baden perfect te combineren door zijn strakke vormen en haaks hoeken. Dit tot tegenstelling van de acryl en plaatstaal baden. Laat u door Mano adviseren welk bad het best bij uw persoonlijke wensen past.

Baden met een whirlpool
Indien je nog meer weldaad zoekt in een bad kun je er voor kiezen om er jets in te laten plaatsen.
Er zijn globaal 2 soorten, te weten:

·         Hydro,  waterjets

·         Air, luchtjets

·         Combi, dit is een combinatie van de Hydro en Air systeem

Laat je adviseren over het juiste systeem wat aansluit bij uw persoonlijke wensen.

WHIRLPOOL-SYSTEMEN – GENIET VAN DE KRACHT VAN HET WATER

Sluit je ogen en verwen jezelf met een holistisch wellness programma zonder het comfort van je eigen huis te verlaten. Je vakantie voor je zintuigen start hier – in je eigen feel-good oase!

In een wereld die nooit stil staat is het erg belangrijk om een time out te nemen uit de hectische gang van het dagelijks leven. Het feit dat whirlpool systemen een bijzonder gunstig en gezond effect hebben is al lang bekend – de markt voor emotioneel en fysiek welzijn blijft groeien omdat de behoeften van mensen steeds veranderen. Zodat iedere badkamer een Wellness oase wordt.