Ontwikkelingen

Heerlijk frisse lucht
Met het nieuwe Geberit DuoFresh toiletsysteem zorgt u voor frisse lucht in uw badkamer. Het geheim zit verborgen achter de muur: een schakelaar op de bedieningsplaat actoveert het geurzuiveringssysteem. Dit systeem maakt gebruik van een actief koolstofffilter om de lucht te zuiveren en vervolgens weer vrij te laten. Deze oplossing gaat verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren. Ook verspreidt het ze niet eerst door de gehele badkamer, in tegenstelling tot gangbare ventilatiesystemen.

HygiŽnische spoeling
Toiletblokhouders voor inbouwreservoirs onderscheiden zich van toiletblokhouders aan de spoelrand van het toilet, doordat ze in het reservoir zitten en zo ongezien hun werk doen. Bij iedere spoeling reinigen ze het toilet overal waar het water komt, ook onder de rand.

Meer doucheregen in het kwadraat
De Axor Starck ShowerCollectie biedt nu nog meer douche-ervaringen: nieuwe hoofddouches van 24x24 cm volgen het modulaire principe van de collectie. De nieuwe hoofddouches passen ook perfect in kleinere badkamer

Strak door eenvoud
Een vlakke douchevloer vraagt om een douche met een evenzo strakke, liefst architectonische uitstraling. Deze vindt u in de OPTIX 600 en 700 serie: een nieuwe reeks volledig profielloze doucheoplossingen die getypeerd wordt door rechte lijnen en oppervlakken.
Hiermee introduceert Sealskin een elegante, minimalistische en moderne lijn. OPTIX combineert de transparante eenvoud van glas met een uitgebreide keuze uit design-accessoires als handgrepen, scharnieren en glasklemmen.