Fima Carlo Frattini

Fima Frattini blinkt uit in de beste badkamerkranen systemen
Door inhoud te geven aan creativiteit, design en nieuwe techniek anticipeert Frattini op trends in de markt en nieuwe behoeften die ontstaan op het gebied van baden en douche.

Een bedrijf dat altijd kijkt naar de toekomst. FIMA identiteit is ontstaan uit de basiswaarden geloof en respect. Door geavanceerde machines zijn alle onderdelen afzonderlijk bestudeerd, verwerkt en gecontroleerd. We werken op basis van betrouwbaarheid en deskundigheid. Fima streeft naar de hoogste kwaliteitsnormen en een efficiŽnte klantenservice. Italiaans design met 7 jaar garantie.

In Nederland wordt dit mooie merk FIMA Aqua code vertegenwoordigd door Sani Art Benelux B.V. en ligt de nadruk nu nog op de Frattini badkamerkranen, die staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit en die de trends en behoeften van klanten op de voet volgen. Frattini badkamerkranen uit ItaliŽ zijn zoals het een echt Italiaans bedrijf betaamt, mooi design, mooie kraanseries. Wandkranen, badkranen, vrijstaande kranen, douchekoppen, glijstangsets en bijpassende accessoires.

Een uitmunend Italiaans merk die opvallen door hun research en innovatie

Mano Badkamerdesign is exclusief dealer van Fima Carlo Frattini via Sani Art benelux b.v.