Bedrijven

“U heeft een bouwproject wat extra aandacht nodig heeft, uw opdrachtgever stelt speciale wensen, u dient rekening te houden met hulpbehoevende eisen…”

Mano ontwerpt en adviseert ook voor bedrijven

Wij bieden aannemers en bouwbedrijven de unieke mogelijkheid om de koper van de nieuwbouw woning vrij te laten kiezen in hun sanitair keuze. Nieuwbouw dient te worden aangepast aan de wensen van de klant en niet volgens de vaak standaard invulling. Verbreek die standaard lijn en wees innovatief, wij bieden u de kans om onderscheidend te zijn van de markt.

U als bouwbedrijf en/of aannemer biedt de koper een unieke kans om de badkamer en/of toilet geheel naar zijn of haar wensen aan te passen. Wij leveren een compleet montageboek met de juiste maatvoering voor de installateur. Dit bied niemand aan zijn klanten en is een uniek concept. Hiermee geeft u de klant die extra aandacht waardoor u op een hoger voetstuk komt.

Meer informatie?  Neem geheel vrijblijvend contact op met Mano Badkamerdesign!

Tijdelijke kracht
Mano Badkamerdesign is inzetbaar op uurbasis!  Daarmee wordt tegemoet gekomen aan uw behoefte aan flexibiliteit. Denk bijvoorbeeld aan extra bezetting bij een opening, meer handen bij extreme drukte of vervanging bij ziekte van het eigen personeel.

Dit aanbod geldt voor de regio’s Noord-Brabant  en Noord  Limburg. Bent u geďnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op met Mano Badkamerdesign!